Over Ons

BnB Promotions: gedreven door passie en ervaring

BnB Promotions is meer dan een marketingbureau alleen. Ook wij leven en werken vanuit onze passie.
Een passie voor creatieve marketing, bijzondere verhalen, gewaagd ondernemerschap en het anders durven denken. 

Vanuit onze ervaring vinden wij het belangrijk om ons zo optimaal mogelijk in de ambities van onze klanten te verplaatsen. BnB Promotions werkt én denkt daarin niet alleen met het hoofd… maar misschien nog wel het meest vanuit het hart.

Ons Verhaal

BnB Promotions – oftewel bed & breakfast promotions – is begin 2015 opgericht door Stefano Oosthof,  een ervaren marketingcommunicatie en PR professional die zijn sporen inmiddels op het internationale podium heeft verdiend.

Gedreven door zijn passie voor het ondernemerschap, de digitale wereld, reizen en Italië, besloot Stefano in 2014 het roer drastisch om te gooien. Mede als gevolg van een verblijf op het landgoed van Podere del Buongustaio in Umbrië, waarbij duidelijk werd dat ook eigenaren van bed & breakfasts een gezonde dosis marketing en PR konden gebruiken.

Om de vraag van een passend antwoord te voorzien, besloot Stefano vanuit Turijn BnB Promotions te introduceren. In eerste instantie afgestemd op het ondersteunen van bed & breakfasts in Italië… maar de ambitie is inmiddels grensoverschrijdend.

Inmiddels is Stefano flink wat avonturen rijker, waaronder een leven en werken in Berlijn, en is de cirkel met een terugkeer naar het vertrouwde Den Haag weer rond. Naast het ondersteunen van vakantie accommodaties werkt Stefano ook samen met duurzame en innovatieve organisaties en startups en zet hij zich meer dan ooit in voor de kracht van het verhaal.

Vincent Wiegers is naast BnB Business Partner ook steun en toeverlaat van Stefano. Hij is inbound marketeer, heeft veel social media content gemaakt voor bedrijven in de recreatiebranche en verzorgt daarnaast trainingen in onder meer Facebook en Linkedin. Sinds 2015 heeft hij zijn aandacht langzaam verschoven naar het bouwen van websites en het geven van marketing advies.

Na zijn opleiding “vrijetijdskunde” heeft hij 2 jaar gewerkt als docent in een township in Pretoria,  Zuid Afrika. Een van de vakken die hij hier gaf was “gastvrijheid en klanttevredenheid”. Bij terugkomst in Nederland heeft hij ruim 10 jaar gewerkt in de uitzend en payroll branche. Sinds 2008 is hij werkzaam als bewust zelfstandige ZP-er. De laatste 10 jaar met name expert in WordPress, hosting en website beheer.

Vincent woont samen met zijn gezin in het prachtige Drenthe.

Contact met Bnb Promotions

Naam(Vereist)